Al voltant del Montcau - 15-01-2014

Anem malament. Encara no fa 15 dies que varem començar l'any i ja no estic complint el bon propòsit, d'inici d'any, de publicar, com a mínim una línia, cada dia, en aquest blog. Ho sento, la mandra es la mandra i en aquestes alçades de la vida tinc dret a contemplar-mela.

Tinc excusa per ahir. Vaig estar “passejant” per el voltant del Montcau amb la gent de BSsenior (nom que queda molt mes “fashion” que la Associació de jubilats i Pensionistes del Banc de Sabadell) una colla que, en comptes de jugar al parxís al local social, ens dediquem, un cop al mes, a voltar per les muntanyes properes.

Encara que El Parc Natural de La Mola i la Serra de L'Obac esta aquí, a la cantonada, la veritat es que aquest grup m'ha descobert uns llocs que jo, ni perdent-me, no hagués anat a parar-hi mai.

Varem estar a les Fogueroses i a la Pedra Encavalcada, esgarrifats per l'alçada de les timbes que queden arran del camí, no gaire aptes per gent amb vertigen. Varem donar una volta sencera al Montcau, gaire-be a dues passes del cim, amb molt vent fred però amb unes vistes impressionants sobre la serralada dels Emprius i amb el Pirineu nevat al fons.

Sembla impossible que tinguem totes aquestes meravelles tant a prop de Sabadell. La gràcia del assumpte es que, entre setmana, només les podem gaudir gent com nosaltres els que disposem de tot el temps del Mon per fer-ho. De totes formes, els que encara no ho pugueu fer, no us glatiu, això no es res mes que un sou diferit que per percebre'l nomes s'ha de deixar passar el temps. Ja hi arribareu.

He publicat les fotos al facebook. Per veure-les cliqueu aqui.