Fer una Web

Un dels meus hobbys més extravagants és provar softwars per construir pàgines web. Quan treballava al Banc no havia tingut mai ni el temps ni l’oportunitat per aprendre’n i ha estat d’ençà que vaig plegar que, com qui diu, m’ha picat la curiositat i, de fet, ha estat com un mètode de relaxació i d’exercitació de la meva paciència.

Quan es treballa en el món de la informàtica i, més concretament, en el de la informàtica de banca, el que prima són els terminis. Acabar a la data prevista, acomplir els terminis. Allà tothom es podia equivocar. De fet els errors del negoci bancari espanyol, en general, gaire-bé que porten a la ruïna l’economia del Estado Español. Les males praxis i d’altres incompliments i errors bancaris, han estat decisius a tot el món i això ja ho hem pagat entre tots els contribuents, però incomplir terminis a la informàtica bancaria no tenia perdó. Que hi farem!

Actualment, acabada aquesta fase de la meva vida, el que no he perdut és l’ofici d’informàtic i el meu ritme de vida actual, pausat i gaire-bé mandrós, m’ha dut per l’experimentació en el món dels softwares per desenvolupar pàgines web.

He passat pel Dreamweaver (diferents versions) incloent-hi tots els plugins possibles de DMXzone, He provat el Drupal, l’Scriptcase. He après bastant d’HTML, PHP i MYSQL i ara estic entre dues eines: Una que es diu Wappler i que l’estan desenvolupant els de DMXzone, empresa que fa pluguins per Dreamwever i al final han vist la llum i han tingut la bona idea de fer una màquina de generar HTML, PHP i MYSQL que Déu n’hi do. Potser moriran d’èxit perquè a la velocitat d’una release per setmana ens tornem bojos tots els que l’estem provant.

També he trobat un software de resultats bastant immediats i encoratjadors que es diu Wordpress. Amb aquest és el que he generat aquest blog en espera de què m’aclareixi amb el Wappler, amb el que necessito més temps i paciència.

En fi amics lectors, que estic molt distret. Si teniu aquestes mateixes inquietuds, espero els vostres comentaris

Aquesta web fa servir cookies. Digueu si les accepteu, o no.    Mes informació
Privacidad